Organisatie

Bogaard Infra is ontstaan in 1991 in Stolwijk. In het jaar 2000 zijn we verhuisd naar een pand aan de Molenlaan 9 in Bergambacht. Door de jaren heen zijn wij geworden tot een gerenommeerd aannemingsbedrijf. Wat begon als een klein bedrijfje is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 20 personeelsleden in de buitendienst die de mogelijkheid hebben om mee te groeien met het bedrijf. Bogaard Infra is daarom een goed en erkend leerbedrijf.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij maken uw terreinen bouw- en woonrijp, maar kunnen u ook helpen met verstoppingen van uw riolering en met het realiseren van bestratingen in diverse materialen en uitvoeringen. Wij leveren duurzame voorziengen voor boven- en ondergrondse infrastructuur. Ons deskundig advies, delen wij graag met u.

Wij zijn erop ingesteld snel en flexibel in te spelen op de wensen van de opdrachtgevers. Daarom denken we met u mee en gaan graag met u in gesprek om tot de meest ideale oplossing te komen.

Waarom kiezen voor Bogaard Infra?

Wij hebben ons kenbaar gemaakt in de aannemerij. Voor verschillende overheidsinstanties en grote bouwbedrijven voeren wij projecten uit. Door ons uitgebreide machinepark, goed opgeleide personeel en korte lijnen binnen de organisatie, kunnen wij projecten uitvoeren tegen scherpe prijzen. Voor elk project selecteren wij met zorg de juiste personen. Wij beschikken over ervaren rioleerders, machinisten, grondwerkers, stratenmakers, hoveniers en uitvoerders.

Onvoorziene, voorkomende problemen en storingen tijdens een lopend en afgerond project zijn voor ons geen probleem. Wij kunnen op zeer korte termijn de juiste mensen en materialen inzetten om het probleem of storing aan te pakken. Dit gebeurd uiteraard snel en zorgvuldig zodat wij de schade en kosten kunnen beperken tot het minimum.

Ons doel is een uitstekend opgeleverd project en een tevreden klant.

Wij staan graag voor u klaar. Neem contact op om direct onze service te testen.

molenlaan9 011 min